Nivea Nachtcréme ( voor een normale tot gemengde huid )

>Het is net zoals een dagcréme moeilijk om de juiste nachtcréme te vinden. In het artikel van vanochtend schreef ik over verschillende huidtypes. Bij een dagcréme kun je ook een nachtcréme gebruiken. Dit is een créme die je ‘s avonds op je gezicht aanbrengt. Geduurde de nacht hersteld het je huid. Er zijn vele soorten. Twee bekende zijn de hydraterende en de anti-age varianten. De hydraterende is voor elke leeftijd, de anti-age is voor wat oudere vrouwen.

Wat doet een nachtcréme geduurde de nacht?
Er zijn drie soorten nachtcrèmes te onderscheiden. Regenerende crèmes versnellen de celproductie, herstellende crèmes pakken de effecten van schadelijke factoren aan zoals UVstraling en antirimpelcrèmes maken de huid glad. Het belangrijkste doel van een nachtcrème is de hydratie van de huid. De nachtcrème beschermt de veerkracht van het huidweefsel door het ondersteunen van de productie van elastine en collageen. Onze huidcellen vernieuwen s’nachts en juist op dat moment kunnen nachtcrèmes de vernieuwing ondersteunen. Een nachtcrème heeft hiermee tevens een anti rimpel effect.

Een nachtcrème moet je pas aanbrengen nadat je je huid grondig gereinigd hebt en ontdaan van make-up is. Breng vervolgens de nachtcrème met cirkelvormige bewegingen op je huid aan, licht drukkend. Vergeet de hals niet!     (C) bron: infonu.nl

Ik was opzoek naar een goede nachtcréme, dus ik vroeg advies aan een specialiste bij de Etos. Aangezien ik een normale tot gemengde huid heb paste deze perfect bij mij.

De verpakking is een potje. Dat maakt het ineens een stuk minder hygienischer. Je gaat hier iedere keer weer met je vinger in. Maar opzich is heb wel weer een voordeel, je kunt makkelijk bij de substantie. Het potje is van glas en gaat gemakkelijk mee in de tas als je bijvoorbeeld op reis gaat.
Zoals je ziet is het een luchtige, normale, niet al te dikke substantie. Heerlijk!
De substantie is licht van structuur en ligt niet zwaar op de huid. Zodra je het opsmeert voelt de huid kalm en gehydrateerd aan. Voor mij is het een geslaagde nachtcréme. Prijs: €9,45
Welke nachtcréme gebruiken jullie? Gebruiken jullie een nachtcréme?

Author: Nyria Kuijer

Mijn naam is Nyria en ik ben 23 jaar oud. Met alle plezier begon ik in mei 2011 mijn eigen beautyblog genaamd Beautyforgirls, ook wel beauty voor meiden. Mijn passie is beauty, muziek en schrijven. Dagelijks schrijf ik over make-up en alles wat daarmee te maken heeft.

Share This Post On

6 Comments

  1. >Ik heb deze nachtcreme ook, ben erg tevreden.
    Ik heb 'm in Londen gekocht, daar was ie toch een stukje goedkoper dan hier :)

  2. >heb hem ook gehad,bij mij deed die niet veel helaas :(

  3. >Leuk dat ie voor jouw zo goed werkt :D, zelf gebruik ik niet echt vaak nachtcrème

  4. >Ik gebruik geen nachtcrème, maar hier ben je erg tevreden over volgens mij ^^

    &dankje voor je comment.

  5. >Ik gebruik geen nachtcrème, omdat mijn crème een dag en nacht crème in één is. Ik vind alle producten van Nivea erg prettig, dus dat zal deze ook zeker zijn! Het klinkt allemaal erg goed!

  6. >Fijn dat ie zo goed bevalt! Ik houd het bij de Seaweed Collectie van de TBS echt mijn holy grail qua huidproducten!

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>