Video: Leeg, opgemaakt en weggegooid!

Het is weer tijd voor een grote schoonmaak. De afgelopen twee maanden (januari/februari) heb ik een aantal producten opgemaakt. In dit filmpje laat ik jullie zien welke dit zijn.


Wat heb jij afgelopen maand opgemaakt?

Author: Nyria Kuijer

Mijn naam is Nyria en ik ben 23 jaar oud. Met alle plezier begon ik in mei 2011 mijn eigen beautyblog genaamd Beautyforgirls, ook wel beauty voor meiden. Mijn passie is beauty, muziek en schrijven. Dagelijks schrijf ik over make-up en alles wat daarmee te maken heeft.

Share This Post On

8 Comments

 1. Leuk filmpje, je praat zo makkelijk en spontaan!

 2. Leuk filmpje! Ik gebruik die schoonmaakdoekjes van Essence ook vaak, die ruiken idd heerlijk!

 3. je hebt weer een boel opgemaakt en zo te zien en horen zaten er weer fijne producten bij!

 4. Je hebt erg veel opgemaakt!

 5. oo ik maak ook altijd zoveel op in de maand mischien ook wel eens leuk om er een artikeltje over te schrijven,
  liefs

 6. Leuk filmpje :) 

 7. heel leuk om te zien!
  heb zelf net gister foto;s gemaakt van wat ik de afgelopen twee maanden heb opgemaakt :)

 8. Leuk filmpje! Leuk om te zien wat je allemaal gebruikt in een vrij korte periode eigenlijk.. misschien moet ik dat ook eens bij houden. En ik vind juist die showergel van de glossybox echt vies.. smaken verschillen zulle we maar zeggen dan :)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>