Kruidvat Moisturising Nail Polish Remover

De Kruidvat Moisturising Nail Polish Remover ligt al een tijdje in de schappen. Ik besloot eerst een aantal oude nagellak remover’s op te maken die bij mij in de kast stonden. Nu, een paar maanden verder, is het tijd voor deze nagellak remover. Wat deze nagellak remover zo anders maakt is het pomp systeem. Geen gedoe meer met teveel product op het watje. Dit pomp systeem geeft je de juiste hoeveelheid.

De verpakking is elegant, roze en simpel. Het is in de echte stijl van de Kruidvat. De verpakking heeft een brede dop. Dit product bevat geen aceton. Heel fijn, vind ik zelf. Ook zit er een verzorgende werking in dit product. Zodra je jouw nagellak eraf haalt verwijder het niet alleen de nagellak maar verzorgt tevens ook de nagels. Het pompje bevalt mij heel goed. Ook droogt deze remover mijn nagels niet uit. Het verwijderd makkelijke en goed mijn nagellak. Met glitter toppers is het een ander verhaal. Hiervoor moet je wel even boenen. Dit product kost €2,50 en is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Welke nagellak gebruik jij op dit moment?

 

Author: Nyria Kuijer

Mijn naam is Nyria en ik ben 23 jaar oud. Met alle plezier begon ik in mei 2011 mijn eigen beautyblog genaamd Beautyforgirls, ook wel beauty voor meiden. Mijn passie is beauty, muziek en schrijven. Dagelijks schrijf ik over make-up en alles wat daarmee te maken heeft.

Share This Post On

22 Comments

 1. Na het debacle met mijn vorige nagellakremover (notebook onder, die is nu mat-zwart…) besloot ook ik deze te kopen. Zoals je zegt, hij is echt super! En trouwens, voor die glitters, daar kun je een watje met remover een paar minuten lang op een nagel leggen, vastgemaakt met wat aluminiumfolie. Na goed aandrukken hoef je niet eens meer te boenen, maar zit alles op het watje. Ben ik ooit tegengekomen op een blog en het werkt perfect!

 2. ik denk dat ik hem ook ga halen, maar dan eigenlijk vooral om het pompje! mijn favoriete remover is van de HEMA. Deze is erg budget en bevat lanoline wat ook fijner is voor mn nagels.

 3. Lijkt me erg handig!
  xoxo

 4. Ben nieuwsgierig geworden lijkt me super handig zo’n pompflesje

 5.  Ik heb een gewone fles remover van kruidvat, als die op is ga ik deze kopen!

 6. Lijkt me erg handig om te gebruiken :D x

 7. Lijkt me echt superhandig, zo’n pompflesje.

 8. Handig meteen met zo’n pompje, die heb ik ooit is los gekocht :)

 9. Ben ik wel benieuwd naar! Ik gebruik een gewone fles van de Kruidvat. 

 10. Die wil ik wel eens proberen!
  x SpringVibes

 11. Die heb ik ook! Het is echt een fijn ding ! 

 12. Dit lijkt me zo’n fijn product! Maar eerst even mijn oude nagellakremover opmaken, trouwens ook eentje van eigenmerk Kruidvat! :)

 13. ik heb hem ook, maar de geur die hij heeft is om misselijk van te worden ^^ een soort zeep geur.

 14. Deze ken ik niet. Ik heb iets soortgelijks, alhoewel, toch anders van Sephora, daar moet je je vingers insteken. Moet het nog steeds testen :)

 15. Wat een rare naam. Moisturizing? Geloof je het zelf? Ik heb een ander pompje voor mijn nagellakremover. Werkt waarschijnlijk hetzelfde, alleen van een ander merk. Ik vind het de ideale uitkomst.

 16. Ooh deze klinkt best goed moet ik zeggenn!! Ik gebruik zelf de aller aller goedkoopste die te koop is bij de kruidvat haha

 17. in het begin vond ik hem heel handig. tot hij spontaan besloot alle remover er uit te pompen terwijl hij gewoon op mijn bureau stond te wachten..

 18. Ik heb deze ook, ik vind het een fijn product :) 

 19. Klinkt goed!

 20. Klinkt goed!

 21. het lijkt me een handig systeem, maar ik heb zelf zo’n draaipotje en ik kan echt niet meer zonder!

 22. Ik heb hem in de voorraadkast staan. Kan niet wachten om hem te gebruiken;)

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>