Rimmel I <3 Lasting Finish 500 Disco Ball & 025 Strawberry Fizz

Wat een mooie collectie, de Rimmel I <3 Lasting Finish. Deze collectie bestaat uit 18 kleuren, verschillend van felle tot neutrale. Al een tijdje was ik benieuwd naar de lakjes. Moeilijk om een keuze te maken aangezien ze allemaal bij mij in de smaak vallen. De verpakking is typisch Rimmel. Sommige lakjes bevatten zelfs een bijpassend geurtje. Is dan niet even leuk?

Over de collectie
Hardwearing, chip resistant, long lasting colours for a great colour finish. Choose Lasting Finish nail polish for the latest, up to date shades. Great funky pack! Super Value! Great impact!

Deze nagellak heeft een inhoud van 8 ML.

500 Disco Ball
Dit lakje doet zijn naam de eer aan. Dit is echt een disco kleurtje met een mix van blauwe, paarse en zilvere glitters. Leuk als een topper bij een  bijpassend lakje. Daarnaast is de brush gemiddeld van grote, je kunt er perfect en precies mee lakken. Na 1 laagje dekt dit lakje prima als topper.

025 Strawberry Fizz
De perfecte kleur roze, als ik het zo mag zeggen. Wat een mooi lakje. Als roze nagellak fan mag dit lakje zeker niet ontbreken in jouw stash. Ook deze brush is gemiddeld van grote en na twee laagjes dekt dit lakje prima. Na gemiddeld 3 dagen begint het lakje langzaam af te brokkelen. Maar laten we nu eerlijk zijn, welke doet dat nu niet? Ik ben fan!

Wat vind jij van de I <3 Lasting Finisch lijn? 

Author: Nyria Kuijer

Mijn naam is Nyria en ik ben 23 jaar oud. Met alle plezier begon ik in mei 2011 mijn eigen beautyblog genaamd Beautyforgirls, ook wel beauty voor meiden. Mijn passie is beauty, muziek en schrijven. Dagelijks schrijf ik over make-up en alles wat daarmee te maken heeft.

Share This Post On

20 Comments

 1. Ze zijn maar in een beperkt aantal filialen verkrijgbaar. Ik kon ze eerst ook niet vinden, maar toen bleken ze te koop te zijn in zo’n beetje het enige filiaal in de buurt waar ik nooit kwam. Even zoeken op internet waar ze te koop zijn :)

 2. Echt niet? Ze liggen al bij de kruidvat in de schappen. Misschien komt dat bij jouw nog.
  Liefs xxx

 3. Echt niet? Wat balen, hopelijk liggen ze er snel.
  Liefs, xxx

 4. Wat leuk, deze zijn echt heel mooi.
  Liefs, xxx

 5. Ik wacht al een tijdje op deze lakjes.. maar heb ze tot nu toe nog niet zien liggen!! Mooie lakjes.

 6. Hele mooie lakjes!

 7. Ziet er goed uit!
  xoxo

 8. Ziet er mooi uit :D x

 9. Wauw die roze !
  x SpringVibes

 10. 2 mooie kleuren!

 11. strawberry fizz is mooi!

 12. Mooie kleurtjes! Die disco ball lijkt me heel mooi :)
  Liefs,
  xx

 13. Mooie kleurtjes!! Disco ball is echt naise!

 14. Dit is zo’n mooie collectie! Maar helaas heb ik ze nog in geen enkele drogist gezien, balen!

 15. Mooie lakjes! Disco ball heb ik ook.. 

 16. Die glitter is mooi zeg!
  Volgens mij lakt het ook wel makkelijk met een wat dikke kwastje.

 17. Oooh ik heb precies deze 2!! Mooi zijn ze he :D

 18. Wauw zien er mooi uit ! :)

 19. Mooie lakjes, erg mooie kleur die pastel roze, zie je steeds vaker voor het voorjaar

 20. Wat een mooie roze nagellak;D

Trackbacks/Pingbacks

 1. Rimmel London I love lasting finish 066 cranberry zest & 280 sunshine | BeautyForGirls.nl - [...] nagel producten 1+1 gratis. Ik besloot deze twee lakjes mee te nemen. Al eerder schreef ik over de I …

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>