Meerdere artiesten met dezelfde look

Het klinkt je vast bekend in de oren; dat geweldige feest aan het eind van het jaar. Zeg nu zelf, wat is een party zonder de perfecte outfit. Met die mooie design design jurk maak je helemaal de blits. Met grote stappen loop je de zaal binnen. Langzaam vallen je ogen op het lange rode gewaad. Jouw beste vriendin komt je tegemoet met precies dezelfde outfit. Die zelfverzekerde eerste stappen veranderen langzaam in kleine pasjes.

Het is inmiddels niet verrassend meer voor de volgende beroemdheden:

Zou je zelf ook rond willen lopen in zo’n mooie design jurk, net als deze beroemdheden? Bij de webshop van Zalando kun je niet alleen schoenen vinden maar ook diverse kledingstukken. Vergeet daarbij niet gebruik te maken van de Zalando couponcode waarmee je 10 euro of 10% korting op je aankoopbedrag kunt ontvangen.

Author: Nyria Kuijer

Mijn naam is Nyria en ik ben 23 jaar oud. Met alle plezier begon ik in mei 2011 mijn eigen beautyblog genaamd Beautyforgirls, ook wel beauty voor meiden. Mijn passie is beauty, muziek en schrijven. Dagelijks schrijf ik over make-up en alles wat daarmee te maken heeft.

Share This Post On

2 Comments

  1. Hahaha, zoals wij met zn alleen massaal in H&M’etjes lopen, lopen de sterren ‘en masse’ in Herve Leger en Chanel. Ik houd er van, die ‘How Where’s It Better’ categorieen!

  2. Leuk om te zien! Wel grappig dat zelfs hun dezelfde kleding stukken hebben. xoxo

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>