Binnenkort in de winkels Catrice, MAC & WIC.

Limited Edition „Revoltaire” by CATRICE

Revoltaire – wees wie je wilt zijn. Breek los van conventies en geniet van het leven, met nieuw elan! CATRICE brengt je in de stemming voor een kleurenrevolutie van lentetinten in mei 2012 met de Limited Edition “Revoltaire”. Contrasten? Ja, graag!

Natuurlijk bruin, subtiel groen, behoudend grijs en zachte nudetinten vormen het decor voor heldere, felle kleuren – het samenspel onthult de ware expertise. Koraalroze, gifgroen… “Revoltaire” by CATRICE – laten we uitzien naar prachtige, nieuwe kleurencombinaties!

 • SMOKEY EYES PALETTE

Wees gedurfd! De catwalks presenteren sterke revolutionista’s die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn authentiek. Gewoon zichzelf. Dat is waar deze stijl op geïnspireerd is: met drie kleurintensieve poederoogschaduwen, een eyeliner en een geïntegreerde applicator met een sponsje aan de ene kant en een eyelinerpenseel aan de andere kant. De basiskleuren zijn subtiel en elegant als grijs, bruin kaki en goud. De highlights: koraalroze of gifgroen voor smokey eyes met een twist! Het chique Revoltaire embleem siert het kwalitatieve metalen doosje met het geïntegreerde spiegeltje.

01 Toxic Combination
02 Explosive Combination

 • VELVET MATT LIP COLOUR

Matte, fluweelzachte lippen? Oh wow! Deze trend zorgt voor een voorjaarsrevolutie: vol contrasten, onverwacht, spannend en nieuw. De matte lipstick laat lippen heerlijk verzorgd aanvoelen dankzij de fluweelzachte, rijke textuur. Velvet Matt Lip Colour zorgt voor een diepe kleur en volle, sensuele lippen met een matte finish – van nude en koraalroze tot intens rood.

01 Colour Bomb
02 Nude Alarm
03 Bloody Red

 • LIP BRUSH

Nauwkeurig make-up aanbrengen is een must, zeker voor matte lippenstift! Geen probleem met de Lip Brush: je kunt heel precies de lipcontour omlijnen met dit professionele kwastje, maar ook gemakkelijk de lippenstift aanbrengen. Schuif na gebruik het kwastje terug in het hulsje – hygiënisch en praktisch! Revolutie en perfectie gaan hand in hand!

 • POWDER BLUSH

Benadruk je jukbeenderen als nooit tevoren. Revoltaire Powder Blush heeft een fascinerend kleurverloop van nude naar koraalroze en een zijdezachte textuur. Deze kleurenexplosie is uitermate geschikt voor het modelleren van de gezichtscontouren om een prachtige, stralende look te creëren. Heb moed om voor kleur te gaan – de moed voor Revoltaire!

01 Colour Bomb

 • ULTIMATE NAIL LACQUER

Een echte Revoltaire houdt van ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking en de sublieme kleur en glans van de Ultimate Nail Lacquer van CATRICE! De stijlvolle contrasten tussen zachte tinten en felle neonkleuren zijn revolutionair, net als het verbeterde, ultrabrede professionele kwastje voor een uitstekende kleurdekking na slechts één laagje!

01 Innocent Toxin
02 Attracting Camouflage
03 Colour Bomb
04 Colour Of Honor
05 Mission Lilac

MAC To Supreme

Elegantie uit Oost-Azië, vertaald in frisse Sheen Supreme Lipsticktinten en de nieuwe Sheen Supreme Lipglass. De zachte, sappige tinten glinsteren met een egale, weelderige en parelrijke glans die geen andere lipkleur kan evenaren. Nu verkrijgbaar in de winkel. De sheen supreme lipglass kost €19,50 per stuk en de lipsticktinten €18,00 per stuk.

WIC Real Dutch Collection

Ben jij de winter ook zo zat? En al helemaal klaar voor de zomer? Dan is de nieuwe limitededition-lijn The Real Dutch van W.I.C. by Herôme onmisbaar in je garderobe. Deze gelimiteerde serie past perfect bij de belangrijke fashiontrend Extreme Colourblocking. Door je nagels van een van de The Real Dutch-kleurlakken te voorzien, maak je je outfit helemaal compleet.

Voor The Real Dutch-serie ging W.I.C. by Herôme de straat op voor inspiratie. En op straat spreken we de taal van de straat. De zes kleurlakken luisteren dan ook naar de slang-namen van onze steden: Eindhovûh, Utreg, Mokum (Amsterdam), Roffa(Rotterdam), Grûn(Groningen) en AggaDen Haag. Er zijn zes kleuren: blauw, geel, hard roze, oranje, limegroen en lilapaars. The Real Dutch-kleuren zijn geïnspireerd op het rijke en diverse straatbeeld van onze steden. Ook passen de kleuren bij het optimistische gevoel van de Hollandse lente, waarbij onze kleurrijke bloemenvelden en dito bloemenshops zorgen voor vrolijkheid in het leven en op straat.

The Real Dutch-limitededitionvan W.I.C. by Herôme ligt vanaf begin maart in de winkels.
W.I.C. by Herôme is te verkrijgen bij diverse drogisterijen, parfumerieën en via www.herome.com. Je hebt al een W.I.C. by Herôme kleurlak voor € 7,50 en twee stuks voor € 12,50.

Author: Nyria Kuijer

Mijn naam is Nyria en ik ben 23 jaar oud. Met alle plezier begon ik in mei 2011 mijn eigen beautyblog genaamd Beautyforgirls, ook wel beauty voor meiden. Mijn passie is beauty, muziek en schrijven. Dagelijks schrijf ik over make-up en alles wat daarmee te maken heeft.

Share This Post On

13 Comments

 1. Ohhh die wic lakjes zijn echt mooi!

 2. Ik ben de winter ook zat! Tijd voor wat kleur in huis, door leuke kleurrijke producten te gebruiken – met toch een warm tintje! :D 

 3. Ik had al wat dingetjes over de Catrice LE gelezen, vind het zoooo’n mooie limited edition!

 4. Oeeh die kleurtjes van herome !
  x Ella

 5. Ik ben erg benieuwd naar de collectie van Catrice!
  xoxo

 6. Ik vind van Wic het Den haag lakje zo mooi! En ik ben benieuwd naar de LE van Catrice.. 

 7. leuke producten!

 8. Mooie collecties!

 9. Ooeh al die vrolijke kleuren ^^  I like!

 10. Komen weer leuke dingetjes uit!

 11. Wat leuk om meerdere collecties in één artikel te laten zien :D

 12. Niet goed voor de portemonnee! haha maar er zitten echt leuke dingen tussen! Liefs

Trackbacks/Pingbacks

 1. Catrice Limited Edition Revoltaire Smokey Eyes Palette’s & Velvet Matt Lipstick | BeautyForGirls.nl - [...] Edition Revoltaire ligt in de schappen bij de Kruidvat of Trekpleister. Vorige week schreef ik een artikel over deze …

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>