Catrice Nailpolish, 030 Meet Me At Coral Island

Vandaag een welgeliefde kleur. Mocht je er nog niet van gehoord hebben, het is de nieuwste hit op budget nagellak gebied. De 030 Meet me at coral island is een zomerse koraal kleur die bijna overal bij te dragen is. Na de schap vernieuwing van Catrice werd dit lakje al gauw een hit. Voor €2,49 is dit lakje verkrijgbaar bij de Kruidvat en Trekpleister.

De verpakking is typisch Catrice, simpel maar toch professioneel. De brush is vernieuwd en breder dan de voorgaande lakjes. Ook lopen de haren in een ronde vorm af. Hiermee kun je jouw nagels netjes en precies lakken. Na twee laagjes heb je het gewenste effect en dekt dit lakje prima. Na ongeveer twee dagen begint het resultaat langzaam af te brokkelen. Deze nagellak droogt vrij snel. Wacht even 2 á 3 minuten en begin vervolgens aan de tweede laag. Het is een echt budget proef lakje.

Wat vind jij? Goed gekeurd voor de zomer?

Author: Nyria Kuijer

Mijn naam is Nyria en ik ben 23 jaar oud. Met alle plezier begon ik in mei 2011 mijn eigen beautyblog genaamd Beautyforgirls, ook wel beauty voor meiden. Mijn passie is beauty, muziek en schrijven. Dagelijks schrijf ik over make-up en alles wat daarmee te maken heeft.

Share This Post On

19 Comments

 1. Ik heb dit lakje ook! Eén van mijn favoriete lakjes van Catrice!

 2. Dit lakje heb ik ook, lief kleurtje!

 3. hele mooie kleur!
  heb zelf een oud lakje van catrice. andere naam, zelfde kleur :P

 4. Deze is echt heel mooi, ik heb ‘m ook!

 5. Ik heb hem ook maar bij mij lijkt hij meer roze dan bij jouw swatch! Ik ben echt dol op het kleurtje!

 6. Zeker goed gekeurd voor de zomer! Ik vind het echt een mooie kleur!

 7. Super mooi lakje!
  xoxo

 8. Ik heb deze ook, een heel fijn lakje!

 9. Erg leuk kleurtje, deze moet ik ook maar eens toevoegen aan mijn stash. 

 10. Prachtig kleurtje! Eén van mijn favorieten van Catrice.

 11. Mooie kleur!

 12. Dit lakje was me nog niet opgevallen. Ik heb vandaag op mijn blog twee andere lakjes van Catrice vergeleken met elkaar: I Scream Peach! (170) en Pimp My Shrimp (820). Ik moet zeggen dat Meet Me At Coral Island op het eerste gezicht ook erg veel van deze twee lakjes weg heeft!

 13. Goedgekeurd is hij absoluut, haha! Dat de brush vernieuwd is, vindt ik echt zo wennen! Ik merkte gister al dat er iets anders was.. ( ja ja,  ik mag mijn nagels weer lakken )! Verder lakt het erg prettig! Dit kleurtje is echt de kleur voor de zomer! xx

 14. Echt een heel leuk kleurtje! x

 15. Deze heb ik ook, zo’n mooi koraalkleurtje! Love it :D

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>