3 nailart ideeën die je eenvoudig zelf kan realiseren

0

Door gebruik te maken van nagellak kan je uiteraard de meest uiteenlopende stijlen voor je nagels creëren. Of je nu kiest voor hippe watermeloen of je eerder de voorkeur geeft aan een originele marmerprint, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Veel meiden vinden het echter een flinke uitdaging om hun nagels echt de stijl mee te kunnen geven die ze in gedachten hadden. Wij hebben nu voor jou enkele mogelijkheden op een rijtje gezet die zeer eenvoudig kunnen worden gerealiseerd en je nagels toch die uitstraling geven waar jij naar op zoek bent!

Geometrische glitter

Eén van de vaakst voorkomende problemen bij het aanbrengen van nagellak is terug te vinden in het feit dat de randjes bovenaan al snel kunnen gaan afdwarrelen. Anderzijds kan nagellak soms zelfs met het grootste geschut niet worden verwijderd. Beide problemen zijn echter opvallend eenvoudig op te lossen, namelijk door te kiezen voor een geometrische glitter. Zo realiseer je in een mum van tijd je favoriete kleur gecombineerd met een laagje glitter bovenaan. Bovendien zorgt het aanbrengen van een geometrische glitter er voor dat je over een manicure beschikt die extra lang behouden blijft.

Horizontale lijnen

Breng in eerste instantie een kleurtje aan naar keuze over drie vierde van je nagels. Zorg er wel voor dat je een stukje van het zogenaamde nagelbed vrij laat. Laat je nagels even drogen en trek dan een dunne, horizontale streep daar waar de nagellak begint. Beschik je niet over een vaste hand? In dat geval is het ook altijd een mogelijkheid om gebruik te maken van nagelstickers. In dit geval moet je ze wel eerst even in de juiste lengte knippen vooraleer je ze gaat plakken. Hou er wel rekening mee dat je het geheel moet afwerken met een topcoat. Alleen op deze manier kan je er namelijk zeker van zijn dat de sticker goed op haar plaats blijft zitten.

Abstracte kunst

Het moet niet altijd erg strak en perfect ogen. Af en toe kan ook een allegaartje best leuk zijn. Bovendien is het goede nieuws in deze situatie dat het eigenlijk onmogelijk is om er de mist mee in te gaan. Of je nu een voorkeur hebt voor streepjes of je eerder losse lijnen of bolletjes wil realiseren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Let wel, dit neemt niet weg dat het wordt aangeraden om altijd binnen je kleurenpalet te blijven. Op deze manier blijven je nagels wel samen één geheel vormen. Voor de rest kan je, je creativiteit volledig de vrij loop laten!

Leave A Reply

Your email address will not be published.