De belangrijkste modetrends voor de zomer van 2017

0

Nu de zomer echt wel voor de deur staat is het tijd om nog eens een blik te werpen op de actuele trends voor de warmste periode van het jaar. Veel van de trends voor deze zomer zijn eigenlijk niet helemaal nieuw, maar terug opgerakeld uit het verleden. Zo doen de strepen terug hun intrede, is de diepe V-hals en daardoor wat meer bloot helemaal terug van weggeweest en wanneer het echt stijlvol moet zijn biedt de bustier een uitweg. Wij hebben de belangrijkste modetrends voor de ongetwijfeld weer bloedhete zomer van 2017 alvast even voor jou op een rijtje gezet.

Wijdere rokken en broeken

Met een leuke mini rok kan je nooit iets fout doen. Of je nu kiest voor jeans of een andere stof, met de juiste kleur en top om ze te combineren ben je helemaal klaar voor zowel een dagje aan het strand als in de stad. Kies je voor een langere rok? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat deze een stuk wijder is in vergelijking met de voorgaande jaren. Het wijdere karakter van de rokken zorgt voor een aangenaam draagcomfort, ook tijdens de warmste dagen van het jaar. Bovendien ziet het er nog eens opvallend stijlvol uit ook!

De bustier, even stijlvol als altijd

Ben je tijdens de zomer uitgenodigd voor een zwoele (beach)party. In dat geval kan je op vlak van outfit eigenlijk alle trossen los gooien. Deze zomer zijn in het bijzonder de bustiers en hele kleine, sexy topjes weer helemaal terug van weggeweest. Ze hebben in vergelijking met vroeger echter meer weg van een korset of een bh. Vaak wordt er nog een transparant kledingstuk overheen getrokken, eventueel nog gecombineerd met een mooi jasje of een vestje.

Verticale en horizontale strepen

Wil je deze zomer helemaal mee zijn met de mode? Kies dan voor strepen! Zowel verticale als horizontale strepen zullen deze zomer veelvuldig het straatbeeld sieren. Je kan de strepen niet alleen verwerkt zien in een mooie blouse, wat bovendien ook te denken van een jumpsuit of gewoon een wit kleedje met strepen in verschillende kleuren. Het geeft je outfit een stijlvolle, maar toch ook lekker zomerse look!

Een trenchcoat, ook tijdens de zomer!

Het was misschien wel één van de belangrijkste modetrends van de voorbije winter, maar ook nu in de zomer is de trenchcoat een absolute must. Ze is er niet alleen in een groot aantal uiteenlopende kleuren, daarnaast zijn ze ook in verschillende lengtes verkrijgbaar. Gecombineerd met een mooie ceintuur zorg je er voor dat je stijlvol op elke party verschijnt. Bovendien zorgt ze voor net voldoende verwarming op die momenten dat de zon ver achter het zee-oppervlak is verdwenen.

Leave A Reply

Your email address will not be published.