Helemaal hip de zomer in!

0

Na jaarlijkse gewoonte heeft Pinterest een duik genomen in haar statistieken. Ze haalde er ook voor de komende zomer terug de meest gepinde beautylooks uit. Welke kapsels kan je deze zomer dragen, is het zetten van een tattoo nu in of uit, welke nail-art oogst er lof onder vriendinnen en welke niet? Je ontdekt het allemaal in dit vaak verrassende overzicht.

 

Een tijdelijke geurtattoo

Het plaatsen van een mooie tattoo kan altijd stoer en sexy zijn, maar de nieuwste trend voor deze zomer voegt daar een extra dimensie aan toe. Helemaal in zijn namelijk de tattoo’s met een reukje aan… Een letterlijk reukje voor alle duidelijkheid. Het was het New Yorkse merk Tattly dat heeft uitgepakt met een uitvinding die je tattoo van een weinig subtiele reuk voorziet. Het idee is eigenlijk verrassend eenvoudig. De tatoeages die geplaatst kunnen worden zijn ontwikkeld door de Franse aquarellist Vincent Jeannerot. Ze brengen de meest fantastische boeketten tot leven. De geur waar je op kan rekenen komt overeen met het ontwerp waarvoor wordt gekozen. Niet alleen rozen, maar ook hortensia’s evenals pioenen behoren tot de mogelijkheden. Aan keuze dus geen gebrek! Let op, het betreft uiteraard tijdelijke tattoo’s die zo’n vier dagen op het lichaam kunnen blijven zitten.

Bonte nail-art voor de zwoele zomermaanden

Ben jij geen fan van eenvoudige, brave nail-art? Dat hoeft ook niet! Deze zomer mogen op dit vlak alle remmen los. Nail art moet deze zomer dan ook probleemloos in alle geuren en kleuren aangebracht kunnen worden en geen vinger hoeft dezelfde te zijn! Of je nu een voorkeur hebt voor strepen, bolletjes of knallende kleuren, het kan allemaal!

Het dragen van zweetbestendige make-up

Tijdens de zomermaanden kiezen veel meiden er voor om hun make-up aan de kant te laten. Wat echter wanneer je bent uitgenodigd voor een zwoele beachparty? Kies je dan echt voor een naturelle look of opteer je liever voor het gebruik van zweetbestendige make-up? Dit laatste lijkt deze zomer alvast bijzonder populair te gaan worden!

Space Buns

Helemaal nieuw kunnen we de space buns trend misschien niet noemen aangezien het Carrie Fischer was die de look iconisch maakte tijdens haar rol als prinses Leia. Tegenwoordig draag je ze echter hoog op het hoofd. Ook een beetje (bijzondere) haarverf is hierbij wel op haar plaats.

Platinablond, een mooie zomerse haarkleur

Tot slot blijkt er voor deze zomer ook nog een bijzondere haartrend waarneembaar te zijn. Het platinablond staat namelijk helemaal bovenaan de radar van jonge meiden. De opvallend, ijzige haarkleur zorgt voor een beetje verkoeling tijdens de heetste dagen van het jaar… of toch niet?

Leave A Reply

Your email address will not be published.