Instant langere wimpers met dit handige trucje

0

Er zijn heel veel redenen te noemen waarom wij meiden altijd al helemaal verlekkerd zijn geweest op mooie, lange wimpers. Op deze manier wordt jouw look namelijk helemaal afgewerkt en bovendien geven extra lange wimpers je ook nog eens een extra schattigheidsfactor. Heb je een leuke party in het vooruitzicht staan of wil je, je graag extra mooi uitdossen voor een romantische avond met je vriend of man? Dan vertellen wij je graag hoe je ook jouw wimpers kan voorzien van een aantrekkelijk, extra volume!

Een alternatief voor dure middeltjes en mascara’s

Uiteraard zijn er op de markt reeds verschillende mogelijkheden terug te vinden die er voor kunnen zorgen dat jouw wimpers in één klap een stuk volumieuzer ogen. Het gaat hierbij niet alleen om mascara’s, maar ook om andere dure middeltjes. Het is jammer genoeg zo dat je bankrekening hier niet bepaald vrolijk van zal worden. Ben jij eveneens op zoek naar een mogelijkheid om jouw wimpers meer volume mee te geven zonder dat je daarvoor heel veel geld hoeft te betalen? In dat geval kan de onderstaande tip je daar ongetwijfeld bij helpen!

Langere wimpers door gebruik van… babypoeder!

Ben je een jonge mama? Dan is de kans bijzonder groot dat je over een bepaalde voorraad aan babypoeder beschikt. Wel, het is net dit middeltje dat voor instant langere wimpers kan zorgen. Echt? Echt! Babypoeder kan perfect worden ingezet als make-up product en het beste van alles is, het werk nog eens fantastisch ook! In slechts enkele seconden tijd kan je hierdoor genieten van prachtige, lange en volumieuze wimpers. Zeg maar vaarwel tegen nepwimpers! Wij hebben alvast op een rijtje gezet hoe je precies te werk moet gaan.

  1. Realiseer een natuurlijke krul bij je wimpers door gebruik te maken van een wimperkrultang.
  2. Breng na bovenstaande een eerste laag mascara aan.
  3. Neem wat babypoeder en doe ze in je hand. Neem nu een oorstokje en dep ze in de babypoeder.
  4. Breng de babypoeder aan zowel boven- als onderaan de wimpers.
  5. Voorzie een tweede laag mascara en je bent helemaal klaar!

Niet het enige verrassende make-up product afkomstig uit de baby afdeling

Vindt je het een beetje vreemd om gebruik te maken van babypoeder voor het realiseren van een instant wimperverlenging? Dat is nergens voor nodig! Er zijn door de jaren heen bijzonder veel tips verschenen om een mooie make-up te realiseren die mogelijk worden gemaakt door het gebruik van babyproducten. Met het in huis halen van dergelijke producten sla je dan ook twee vliegen in één klap!

Leave A Reply

Your email address will not be published.