Met deze tips ben je ‘festivalproof’

0

De eerste festivals zijn alweer een feit en er staan er voor deze zomer uiteraard nog heel wat op het menu. Ben jij ook van plan om één of meerdere festivals bij te wonen? Is het bovendien je eerste bezoek aan een festival en weet je niet goed wat je precies mag verwachten en wat je zeker in die hippe tas moet stoppen? Met deze tips beleef je zeker een onvergetelijk festival!

De juiste schoenen zijn belangrijk

Natuurlijk staat een hoge hak super mooi en is het ongelofelijk sexy, maar het maakt absoluut geen deel uit van een festival outfit! Dit lijkt logisch, maar toch zijn er elk jaar opnieuw heel veel meiden die hun hakken meenemen naar het festivalterrein. Don’t! Je zal ter plaatse zelf merken dat vooral ballerina’s, slippers en sandaaltjes de dienst uitmaken. Ook stoere festivalboots zijn uiteraard welkom! Maak je gebruik van open schoenen? Vergeet dan niet om je teennagels van een mooi kleurtje te voorzien!

Een niet te kleine, maar ook niet te grote tas

Zorg er voor dat je een tas meeneemt naar het festivalterrein waar alles in kan, maar die ook nog praktisch is. Een enorme beachbag is uit den boze, maar ook een kleine clutch is alles behalve handig. Bepaal voor jezelf wat je allemaal mee wil nemen en vergeet niet een (extra) flesje water, een vestje evenals eventueel wat make-up artikelen om bij te corrigeren.

Stem je outfit af op het weer

Het loont altijd de moeite om de avond voor je naar het festival afreist even het weerbericht te controleren. Het is namelijk altijd verstandig om je outfit aan te passen aan de weersomstandigheden. Bestaat er een beetje twijfel over het weer? Aarzel dan niet om meer dan één outfit mee te nemen. Het merendeel van de festivals plaatsen namelijk handige kluisjes waar je (tegen betaling) spullen in kan stoppen. In het bijzonder bij festivals die doorgaan tot de late uurtjes (en dat zijn er heel wat) is dit een aanrader.

Kies voor een fashionable zonnebril!

Een zonnebril is uiteraard een absolute must op het festivalterrein. Kies bij voorkeur niet alleen voor een efficiënt, maar ook voor een fashionable exemplaar zoals deze van het merk Ray-Ban. Van dit merk doen de Wayfarer en de Aviator het in ieder geval altijd goed!

Zorg voor hippe, maar ook comfortabele kleding

Tijdens een festival loopt de temperatuur vaak hoog op. Daarnaast wordt er traditioneel heel wat afgedanst en dan is de beschikking hebben over comfortabele kledij altijd een aanrader. Laat die strakke broeken dus gerust thuis en kies voor een leuk (jeans)shortje.

Leave A Reply

Your email address will not be published.